27.09.06

La FCF presenta el Catalunya-Euskadi

La Federació Catalana de Futbol va presentar oficialment aquest dimarts dia 26 de setembre el partit entre la selecció catalana i la basca que tindrà lloc el diumenge 8 d’octubre al Camp Nou a les 18:30h. Les entrades que es posaran a la venda dijous o divendres a través del Servicaixa costaran 12, 20 i 30 euros. La FCF, juntament amb altres entitats, ha previst diferents actes festius que inclouran concerts, jocs i gastronomia basca i catalana des de les 3 de la tarda i fins l’hora del partit. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, com a membre de la comissió organitzadora, té previst instal•lar una gran carpa on tothom qui ho desitgi podrà fer-se col•laborador. Pere Gratacós, seleccionador català, donarà la llista de convocats dimarts o dimecres vinent. A part de jugadors de primera, hi haurà catalans que juguen fora com Roger i Gabri de l’Ajax.