12.09.06

La Plataforma present a la diada nacional on 1500 persones van jugar per les Seleccions Catalanes

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, un any més, ha fet l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. El president, Xavier Vinyals, els membres de la junta directiva i diversos col·laboradors han format la comitiva. Des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda hi ha hagut també en el marc de la Fira d’Entitats d’Arc de Triomf un estand de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes on s’han regalat les primeres 500 entrades pel Catalunya-Euskadi del proper 8 d’octubre. Per aconseguir-les calia superar 2 de les 4 proves (futbol sala, corfbol, icestock i el rugbi que aviat ho serà) d’alguns dels 13 esports reconeguts internacionalment. Més de 1500 persones han jugat per Catalunya tot realitzant les proves organitzades per la Plataforma. No han faltat a la cita i han visitat l’estand el president del F.C. Barcelona Joan Laporta, el president de la Federació Catalana de Futbol Jordi Roche o el seleccionador català Pere Gratacós.

Veure imatges