06.09.06

El CATALUNYA-EUSKADI el diumenge 8 d’octubre

El partit de futbol entre la selecció catalana i la basca és una realitat. Després de molt parlar-se’n i amb un acord ferm, des de fa temps, entre les dues Federacions, la Catalana i la Basca, s’ha pogut tancar la data: el diumenge 8 d’octubre. Barcelona, no se sap encara el camp, serà l’escenari d’una reivindicació feta per molts sectors de la societat catalana i basca amb un mateix missatge: demanar el reconeixement internacional de totes dues seleccions. Des del País Basc l’interès ja és molt gran i es preveu que vinguin autocars. La Plataforma, com a membre de la comissió organitzadora, té previst dilluns, en motiu de la Diada Nacional, regalar un nombre limitat d’entrades a l’estand que tindrem a la Mostra d’Entitats a l’Arc de Triomf de 10h a 19h de la tarda. Durant aquest dia, passaran per l’estand el seleccionador català, Pere Gratacós i el jugador del F.C.Barcelona Oleguer Presas.