13.07.06

Àngel ‘Pichi’ Alonso creu que Catalunya podria haver fet millor paper que Espanya al Mundial

L’exseleccionador català Àngel ‘Pichi’ Alonso, actual entrenador del FC Metallurg Donetsk ucraïnès, ha concedit una entrevista a la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. En ella creu que la selecció catalana hauria pogut fer millor paper que Espanya al Mundial i que ‘’no té res a envejar a alguna selecció que ha passat de vuitens’’. Així mateix ‘Pichi’ Alonso pensa que Espanya no acaba de fer mai un bon paper ja que ‘’hi ha altres seleccions on es té un sentiment molt més gran de cara a defensar la samarreta de la nació’’ i opina que els de Luís Aragonés viuen més ‘’ un sentiment de club i això és decisiu a l’hora de consolidar-se entre els grans’’. També recalca, en un moment de l’entrevista, que per a ell, ‘’un 90% ‘’ dels jugadors catalans escollirien Catalunya en el cas que pogués competir de forma oficial.

Veure entrevista