10.07.06

El COC presenta el llibre ‘Catalunya i l’olimpisme’

El Comitè Olímpic de Catalunya va presentar el dijous 6 de juliol al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet de Barcelona el llibre ‘Catalunya i l’olimpisme’. Es tracta d’un detallat i interessant repàs de la relació de la nostra nació amb el món olímpic des de finals del segle XIX fins a l’actualitat i ha estat coordinat pel professor Xavier Pujadas. El llibre ha tardat 3 anys a nèixer i ha estat possible gràcies també a les aportacions fetes per onze estudiosos de l’olimpisme i l’esport del nostre país.
L’acte va ser presidit per Manel Ibern, secretari general de l’Esport, Pere Sust, president del Comitè Olímpic Català, i Xavier Pujadas, coordinador del treball de recerca. La Plataforma ProSeleccions esportives Catalanes va ser a la presentació del llibre amb Xavier Vinyals, el seu president, acompanyat de Sergi Blázquez, tresorer i membre de la junta directiva.