05.07.06

L’ADAC premia la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes va rebre el passat 28 de juny de mans de l’Ateneu d’Acció Cultural el 21è Premi de Normalització Lingüística. L’ADAC ha volgut distingir aquest any a la Plataforma per la seva ferma voluntat dia rera dia d’aconseguir el reconeixement de les seleccions esportives catalanes. L’ADAC és una organització que vetlla per la defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes. L’any passat, per exemple, es va premiar l’Associació Gironina de Sords, que en tres dècades d’història ha realitzat un gran esforç per normalitzar-se i per ensenyar la llengua de signes catalana.
Aquest prestigiós premi l’han rebut també personalitats i entitats de la talla de Joaquim Maria Puyal, Josep Maria Espinàs, Miquel Martí i Pol, Tisner o Televisió de Catalunya. Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes agraïm aquest reconeixement i aprofitem també per felicitar a l’ADAC pels seus 26 anys fent una feina encomiable com és la de la normalització del català: la nostra llengua i la nostra identitat.