03.07.06

Torneig internacional d’Handbol a Corea del Nord amb la presència de la Selecció Catalana Femenina

07/07/2002

La selecció catalana femenina absoluta d’handbol va disputar del 7 al 17 de juliol de 2002 un torneig internacional a Corea del Nord, on es van enfrontar pel sistema de lligueta als combinats del país amfitrió (l’A i el B), Xina i Hong-Kong. Les jugadores catalanes van perdre els dos primers partits: contra Xina 19-33 i Corea del Nord B 20-30. En el seu tercer compromís la selecció nacional va apallissar a la selecció de Hong-Kong 9-32 en la que va ser l’única victòria i en el quart i últim va tornar a perdre davant Corea del Nord A 21-34, la qual es va proclamar campiona. Per darrere de Corea del Nord A es va classificar el seu segon equip -Corea del Nord B-, Xina, Catalunya i Hong-Kong, que va tancar la taula. CATALUNYA: Laura Álvarez, Alejandra González, Laura Jiménez i Rosa M. Plaza (Esportiu Castelldefels), Jasmina Berenguer, Estel Gatell, M. Carme González, Marta Pérez i Núria Ramon (UE Lleida), M. Àngels Cerezo i Vanesa Garrido (H. Gavà), Joana Lorenz (H. Amposta), Yolanda Maldonado i Noemí Pérez (H. Arrahona), Basilia Maturana (H. Vilanova del Camí)