03.07.06

Catalunya campiona de la Tarradellas Cup d’hoquei patins en categoria femenina

La selecció catalana femenina ha guanyat la primera edició de la Copa Grup Tarradellas d’hoquei patins disputada a Blanes al imposar-se 2 a 1 a Xile a la final. Tot i la igualtat es va imposar la millor qualitat de les noies de Josep Enric Torner.
Paula Torner va avançar a la selecció catalana als 38 segons de joc però la xilena Fernanda Urrea va aconseguir igualar el partit al minut 6. El gol de la victòria final va arribar a 18 minuts pel final i va ser obra d’Anna Romero després d’aprofitar una bona assistència de Carla Giudicci. 2 a 1 i la Copa cap a casa. Catalunya va acabar primera a la lligueta, Alemanya segona, Xile tercera i Anglaterra última. Durant tot el torneig la selecció catalana ha estat fent molt bons partits com ho demostra la victòria per 8 a 1 davant Anglaterra en el partit previ a l’enfrontament davant Xile. Es tracta d’un gran èxit de la nostra selecció que aixeca, i esperem que ho faci molts més anys, la primera Copa Tarradellas que enguany tenia com a novetat la presència de les noies en aquest prestigiós torneig. A la resta de seleccions participants aquests partits els han servit de preparació pel mundial que començarà el 30 de setembre a Xile. Catalunya, mentrestant, espera la seva oportunitat.