03.07.06

Catalunya acaba tercera a la Tarradellas Cup amb Miquel Masoliver com abanderat.

La selecció nacional catalana ha acabat finalment tercera a la Tarradellas Cup després de guanyar a una complicada Suïssa per 5 gols a 3 en el partit pel tercer i quart lloc. El jugador català Miquel Masoliver, que fa uns dies va patir pressions per part de la Federació Espanyola de Patinatge, va poder complir el seu desig de jugar amb la selecció que, segons ha reiterat per activa i passiva, el representa. El títol va ser finalment pel Blanes, amfitrió del torneig, que es va imposar 2 a 1 a Itàlia a la final.
Catalunya va tornar a patir els inconvenients de no haver pogut fer una bona preparació per aquest torneig, l’únic reconegut per la FIRS on de moment pot participar, i també d’estar molt al final de temporada. Tot i l’alt nivell dels jugadors seleccionats la realitat és que aquests handicaps s’han deixat notar al llarg del campionat i només la força de la samarreta els ha fet anar superant obstacles. I és que un altre cop els homes de Camps i Tarrida van haver de remuntar un marcador en contra. Ja els va passar contra el Blanes i van estar a punt d’aconseguir-ho també contra Itàlia, en l’única derrota de la selecció en tot el campionat. En aquesta ocasió Suïssa es va avançar amb un 0 a 2. Un marcador que Guillén, Tibau i Caldú van aconseguir capgirar. Els helvètics van aconseguir tornar a equilibrar el resultat empatant el partit a 3. Finalment Adroher, de penal, i David Càceres, van acabar sentenciant el partit. Catalunya que ja es va emportar la Tarradellas Cup l’any 2004 i 2005 espera poder-la obtenir de nou en la propera edició.