27.06.06

Possible Catalunya-Euskadi de futbol el proper octubre

En aquests moments hi ha moltes possibilitats que el proper octubre (les dates més problables són el 7 o el 8 ) es pogués disputar un partit de futbol entre les seleccions de Catalunya i Euskadi. El lloc encara estaria per determinar. Si es compleix aquesta informació es veuria un dels partits més esperats pels seguidors de les seleccions basques i catalanes i serviria per a fer front comú en la demanda de reconeixement d’ambdues seleccions. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ja fa temps que reclama la disputa d’aquest partit i molts dels seus col•laboradors ho tenen com una prioritat en la lluita per les nostres seleccions. Si es confirma el partit ja us podem anunciar que hi serem ben presents amb tantes activitats com sigui possible.