22.06.06

Catalunya subcampiona d’Europa de Fisioculturisme

22/06/2002

La selecció nacional de Catalunya disputà el dissabte 22 de juny de 2002 a Cornellà de Llobregat l’Europeu oficial de Fisioculturisme i Fitness, organitzat sota els auspicis de la unió internacional UIBBN. El dia anterior es van fer als atletes els corresponents i obligats tràmits de pesatge i control antidopatge. Ja el 22 a les tres del migdia, els esportistes es van trobar al magnífic auditori de la Fira de Cornellà per disputar el títol continental en les diferents categories i modalitats: júnior, sènior, màsters… Els culturistes catalans León Serrano, en categoria júnior, i Fèlix Barrachina, en la de per sota de 85 quilos sènior, van conquerir l’or individual en el campionat d’Europa UIBBN de la disciplina. Ambdós esportistes van realitzar una esplèndida exhibició i van superar clarament tots els seus rivals. A més, la selecció del Principat va assolir la segona posició final en la competició per seleccions nacionals ja que els 19 quadribarrats van tenir unes actuacions magnífiques al llarg de tot el torneig. Pere Sust, president del COC, i l’alcalde de Cornellà no s’ho van voler perdre. Catalunya es proclamava subcampiona d’Europa!!!