20.06.06

Miquel Masoliver exempt d’anar amb Espanya al pròxim Europeu

El jugador català Miquel Masoliver, que fa uns dies va patir les pressions de la Federació Espanyola de Patinatge per formar part de la Selecció Espanyola contra la seva voluntat, ha vist com finalment s’ha respectat la seva opinió i no haurà de representar a Espanya al pròxim europeu. Després de rebre l’amenaça de sanció, el jugador català es va reunir amb el seleccionador espanyol Carlos Feriche i aquest, després de veure la nul•la motivació de Masoliver per competir per Espanya, va decidir desconvocar-lo i posar al seu lloc el també català Titi Roca. Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes volem felicitar en Miquel Masoliver per la seva valenta decisió de donar preferència a la selecció catalana davant de l’espanyola i de lluitar fins al final perquè es complís la seva voluntat.