06.06.06

Esait (Plataforma a favor de les seleccions basques) entrega un guardó a la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

Aprofitant la seva presència com a invitats al Dia de les Seleccions Catalanes, la plataforma proseleccions basques ESAIT, feu entrega a la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes d’un guardó commemoratiu. ESAIT és una organització que lluita pel reconeixement de les seleccions nacionals d’Euskal Herria des de fa més de 10 anys. Així, en motiu de l’agermanament de les dos plataformes, van venir a Vic per veure com es treballa des de Catalunya i aprofitar per difondre la seva lluita entre tots nosaltres. Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes volem agrair la visita d’ESAIT i els encoratgem a seguir lluitant per arribar al dia en què totes dues nacions poguem competir lliurement a nivell internacional.