17.05.06

S’inicia el compte enrere del Ier Dia de les Seleccions Catalanes

Vic serà la seu que acollirà la primera edició del Dia de les Seleccions Catalanes, el proper 4 de juny. El fet d’haver estat la primera localitat que va aprovar una moció a favor de les seleccions va ser determinant en l’elecció. La voluntat de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes és que sigui una festa per a tots els públics i totes les edats. Així, dins del programa hi haurà activitats esportives, festives i culturals, per tal que tothom en trobi alguna del seu gust. Podeu trobar més informació a www.diadelesseleccions.cat
L’apartat principal és, òbviament, l’esportiu. Per aquest motiu hi haurà la possibilitat d’assistir a partits de futbol, bàsquet, hoquei, voleibol, handbol, tennis taula, pilota basca… També hi haurà la possibilitat de participar en alguns d’ells, com en el futbol, el bàsquet o l’escalada al rocòdrom. També hem volgut donar ressò als esports on Catalunya pot competir oficialment; així, veurem partits de corfbol, exhibicions de kickboxing, twirling, pitch & putt…L’esport per a discapacitats també tindrà el seu forat en el programa: podrem assistir a un partit de bàsquet de la selecció catalana sub 22 i un partit d’hoquei a càrrec de la Federació Catalana de Disminuïts Psíquics. Quant a les activitats festives, hi haurà una cercavila, una exhibició castellera, titelles, atraccions infantils, àpats populars i, és clar, un concert de fi de festa amb grups de ressò del panorama musical català. La vessant més cultural també tindrà cabuda en l’atapeït programa: un concurs escolar de dibuix, una conferència o una exposició fotogràfica en són els principals exponents. A més, durant tot el dia hi haurà paradetes d’entitats al voltant de la plaça Major de Vic. La intenció de la Plataforma ha estat implicar el major nombre d’entitats, tant locals com nacionals, per tal que el Dia de les Seleccions sigui tot un èxit i compti amb el màxim suport de la societat catalana. En aquest sentit, només podem fer que agrair la col·laboració rebuda, que ha fet possible que aquest I Dia de les Seleccions Catalanes sigui una realitat. Fer el llistat de totes elles seria o bé molt llarg o molt curt i injust; així que el millor que es pot fer és anar visitant el nostre web i estar al corrent de les diferents notícies que es vagin produint. Ens veurem, doncs, a Vic, el 4 de juny!