17.05.06

Salou acull la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

Amb el suport de la Volta a Catalunya que presideix Rubèn Peris i l’Ajuntament de Salou de l’alcalde Esteve Ferran i el regidor d’esports Jesús Barragán, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes organitza l’exposició “Imatges espectaculars d’un segle d’esport català” on hi trobaran fotos gegants de mites del ciclisme, el futbol i de l’esport en general que han vestit la samarreta catalana durant més de 100 anys -Samitier, Zamora, Cruyff, Rexach, Kubala, Pau Gasol, Navarro, Enric Masip, O’Callaghanatletisme, beisbol, rugbi, Catalunya a l’Everest’85, futbol sala, pitch and putt, la selecció d’hoquei patins campiona a Macau’04, esport femení, etc.- reforçades amb textos del llibre de Josep Maria Raduà que es pot visitar de franc fins al divendres 19 (últim dia) al vestíbul del Palau de Fires i Congressos de Salou.
Les fotos, de grans mides i d’una bella factura, han estat cedides pel Consell Català de l’Esport, diaris esportius catalans com Mundo Deportivo i El 9 i federacions esportives catalanes com les de futbol sala, excursionisme, pitch&putt… És la primera vegada que l’exposició surt de Barcelona, on al saló Planet Futbol va ser estrenada i visitada per més de mig milió de persones. Una oportunitat única per veure-la al Camp de Tarragona i un acte més de la delegació del Camp, que també ha repartit material de la Plataforma a les primeres etapes de la Volta.