12.04.06

L’equip femení de Catalunya s’imposa en el IIon Campionat de judo de les terres de parla catalana

Manresa, 9 d’abril de 2006. L’equi femení “A” de Catalunya aconseguí la primera posició del II Campionat de Judo de les Terres de Parla Catalana a l’imposar-se al País Valencià en la final. En categoria masculina es produí la situació inversa i els valencians es feren amb l’or al superar els catalans. El torneig esdevingué una festa de parla catalana, on l’única pega fou l’absència de la selecció de l’Alguer, que en no poder-hi assistir, fou substituida per un equip “B” de Catalunya. En general, els integrants de Catalunya han mostrat un alt nivell competitiu; així és com ho ha definit el seleccionador dels equips feminins catalans, Pascal Tayot.
Classificacions Finals: Categoria Masculina 1r País Valencià 2n Catalunya A 3r Catalunya B 3r Pirineus Orientals Categoria Femenina 1r Catalunya A 2n País Valencià 3r Andorra 3r Catalunya B