07.04.06

Tennis Taula – Catalunya guanya 5-0 a la selecció d’Escòcia demostrant la seva superioritat

La selecció catalana va guanyar per 5-0 a la d’Escòcia en l’enfrontament de tennis taula que tingué lloc a Mataró. Les noies entrenades per Josep Llopart mantingueren un alt nivell de joc en tot moment i no cediren davant un rival de circumstàncies com era Escòcia. En principi, la selecció escollida per a jugar l’encontre era Itàlia; però davant la impossibilitat de disputar-se, s’hagué de dur un altre combinat i d’això se’n ressentí l’espectacle. Amb la jugadora Gàlia Dvorak exercint d’amfitriona, s’obrí el camí de la victòria i les seves companyes exhibiren el mateix nivell de joc davant el feble combinat escocès. Així ho mostrava el seleccionador català, al finalitzar l’encontre, destacant la seriositat de les seves jugadores i l’elevada concentració mostrada.