05.04.06

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes participa al Planet Futbol

El Planet Futbol és la fira mundial més important al voltant del món del futbol. Tindrà lloc del proper 19 al 23 d’abril a la Fira de Barcelona i com no podia ser d’una altra forma la Plataforma hi tindrà un lloc important amb l’estand més gran de la fira. Si hi passeu podreu jugar partits Catalunya – Espanya al PES5, participar en el nostre anunci “Una Nació, Una Selecció”, veure partits de periodistes, actors i famosos al nostre camp de futbol, “marcar un gol a Espanya”, etc. Tot un seguit d’activitats que han de servir per fer sentir la nostra veu i continuar exigint amb força el reconeixement oficial de totes les seleccions catalanes. A més a més disposem de packs de dos invitacions per als col•laboradors que ens ho demanin. Podeu fer la reserva al 902012006 o a info@seleccions.org i passar-les a buscar a la seu de la Plataforma (Passatge Permanyer nº 3, Barcelona) abans del divendres 21 d’abril en horari d’oficina (de 10 a 14 i de 16 a 19).