19.02.06

Una marea humana defensa el dret a decidir de Catalunya

La manifestació organitzada per la Plataforma pel dret a decidir, en la que va participar activament la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, va ser un èxit total i absolut. Centenars de milers de persones van omplir la Gran Via de les Corts Catalanes de la ciutat de Barcelona per deixar clar, una vegada més, que Catalunya és una Nació, i per exigir el dret a decidir dels catalans.
La manifestació va ser una demostració de força de tots aquells sectors de la societat catalana que no es rendeixen davant l’ofensiva de l’Espanya uniforme i uniformitzadora que cada vegada es fa sentir més. En un ambient de civisme, amb tres generacions presents als carrers de Barcelona, i amb una voluntat evident de deixar clar que l’Estatut que va aprovar el Parlament el passat 30 de setembre ha de ser respectat i defensat per totes les forces catalanes que li van donar suport, la manifestació va acabar a la Plaça Catalunya amb la lectura d’un manifest i la intervenció de destacats membres de la societat civil catalana.

Veure fotos