25.01.06

La plataforma s’adhereix al manifest “som una nació i tenim el dret de decidir”

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes s’ha sumat a la llarga llista d’entitats que donen suport al manifest i que s’han agrupat sota el nom Plataforma “Pel dret de decidir”. Aquest manifest sorgeix d’una iniciativa de la societat civil, i promou el dret de decisió de la nació catalana en aquests moments tan crucials pel futur del país.
A hores d’ara hi ha més de 240 entitats inscrites, el llistat complet es pot consultar a la pàgina www.tenimeldretdedecidir.org. La Plataforma s’ha apuntat a aquesta iniciativa ja que comparteix plenament els objectius i vol vetllar per aconseguir un bon estatut, ja que és redactora de la part del text relacionada amb el reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes. Dins de les activitats futures de la plataforma “Pel dret de decidir” hi ha la manifestació del pròxim dia 18 de febrer a les 5 a la Plaça d’Espanya i que anirà fins a Plaça Catalunya.

Veure díptic