19.01.06

La Campanya “una nació, una selecció” continua amb èxit arreu del país

La campanya de captació de col·laboradors de la Plataforma Proseleccions Catalanes continua desenvolupant-se amb força per totes les comarques de Catalunya. Els anuncis, en què col·laboren entre d’altres Oleguer Preses, Joan Laporta, Jordi Villacampa, Albert Om o Anna Sahun, continuen emetent-se a City TV i publicant-se en diverses mitjans de comunicació escrits. Moltes televisions locals han decidit ajudar a defensar l’oficialitat de les seleccions catalanes emetent els anuncis de franc.
La campanya ha entrat en una segona fase. A banda de continuar recollint l’ajut dels ciutadans, la Plataforma pretén recollir suports institucionals. És per això que els ajuntaments estant rebent aquests dies una carta que els convida a convertir-se en col·laboradors institucionals de la Plataforma. La junta directiva de la Plataforma Proseleccions Catalanes està molt satisfeta dels resultats provisionals d’aquesta iniciativa gràcies a la qual es podrà lluitar amb més força per aconseguir el reconeixement internacional de les nostres seleccions.