29.12.05

La festa per les seleccions aplega quatre mil persones al Palau Blaugrana

La festa per reivindicar seleccions esportives catalanes oficials, organitzada per la Plataforma Proseleccions Catalanes i Racó Català, va ser un èxit total.
El Palau Blaugrana es va omplir de joves seguidors de la Carrau, Obrint Pas i Mesclat amb el desig que les federacions catalanes siguin acceptades a les seves respectives federacions internacionals. Van ser gairebé cinc hores de bona música que van servir per defensar el dret de Catalunya a tenir seleccions reconegudes internacionalment. Després de l’empat a un de Catalunya amb Paraguai la gent va arribar al Palau amb ganes de ballar, cantar i cridar al costat de tres dels millors grups del rock català actual. Sens dubte el millor punt final a una jornada festiva i reivindicativa que ha demostrat, una vegada més, que la immensa majoria dels ciutadans de Catalunya volen que les seves seleccions disputin competicions oficials i internacionals.