20.12.05

La festa per les seleccions, el 28 de desembre, al Palau Blaugrana

El dimecres 28 de desembre després del Catalunya Paraguai que es disputarà al Camp Nou, es celebrarà la festa per les seleccions, un concert amb tres dels grups de rock català amb més èxit del moment: Obrint Pas, Mesclat i La Carrau oferiran un espectacle únic per reivindicar l’oficialitat de les seleccions esportives catalanes.
L’acte serà presentat per Llucià Ferrer, director del “Freakandó matiner” de RAC 105. El Concert, organitzat per la Plataforma Proseleccions Catalanes i Racó Català, començarà a la mitjanit al Palau Blaugrana. Les entrades, a preus molt populars, es poden adquirir al Servicaixa de La Caixa.
La Plataforma espera que aquesta festa reivindicativa es converteixi en un clàssic del calendari cultural català. Volem que, una vegada més, els ciutadans de Catalunya manifestin d’una manera lúdica i constructiva el seu desig de tenir seleccions esportives pròpies que puguin disputar competicions internacionals.