25.11.05

Rafa López i Daniel Navarrete estan representant Catalunya en el campionat del món de karate i semi-contact que es disputa a Viareggio

Aquests dos esportistes catalans han desfilat en la cerimònia inaugural amb la bandera catalana. Catalunya competeix com qualsevol altre dels 45 països representats en aquests campionats del món que se celebren a Itàlia.
Rafa López i Daniel Navarrete aspiren a obtenir alguna medalla en aquest mundial i per tant a pujar al podi. Si fos així la bandera catalana tornaria a ser una de les protagonistes del campionat del món. De fet, en el campionat del món de taekwondo ITF del 2004, Rafa López va obtenir una medalla de bronze i quan va pujar al podi ho va fer en representació de Catalunya. Una demostració més que, amb paciència i determinació, poc a poc, anirem assolint els nostres objectius.