24.11.05

Per donar suport a les seleccions catalanes, tots a la terminal B de l’aeroport del Prat, aquest vespre a les vuit!

La Plataforma Proseleccions Catalanes convoca a tots aquells que donin suport a les nostres seleccions esportives, aquest vespre a les vuit, a la terminal B de l’aeroport del Prat. Hem de rebre amb aplaudiments i crits d’ànim l’expedició catalana que ha defensat l’ingrés de la Federació catalana de Patinatge a la FIRS.
Hem de fer saber a tothom que els ciutadans de Catalunya estan amb el seus representants més valents passi el que passi. Volem agrair als dirigents de la FCP, de la Secretaria General de l’Esport i de la Plataforma tot l’esforç que han fet durant tant de temps per aconseguir seleccions catalanes de totes les modalitats de patinatge i d’hoquei. La cita és a l’aeroport del Prat, aquest vespre a les vuit. Les senyeres, les bufandes i sobretot el nostre caliu, seran la millor prova que les reivindicacions continuaran fins que no es reconeguin els nostres drets.