24.11.05

Malgrat la derrota, Roma ens ha ensenyat quin és el camí adequat per aconseguir els nostres objectius

No ha pogut ser. La FIRS ha dit que no a Catalunya. 125 vots en contra de l’ingrés de la Federació Catalana de Patinatge per 43 a favor. Malgrat tot no hem de perdre l’esperança.
Aquesta vegada s’ha treballat bé i és per això que s’han aconseguit uns resultats que, tenint en compte les grans dificultats a les que s’enfrontava la FCP, es poden qualificar de correctes. Els nostres adversaris són nombrosos i molt poderosos i això dificulta molt la tasca dels dirigents catalans. Hem d’estar orgullosos de la feina feta. La FCP, la Secretaria General de l’Esport i la Platafoma Proseleccions Catalanes han fet tot el que han pogut per aconseguir l’ingrès a la FIRS. No ha pogut ser però s’ha de continuar lluitant.