18.11.05

La Plataforma ajudarà les Federacions esportives que han aconseguit el reconeixement internacional

La Plataforma Proseleccions catalanes ha signat acords de col.laboració amb tres federacions catalanes que ja han estat reconegudes internacionalment: la de Korfbal, la d’Entitats Excursionistes i la de Futbol Australià.
Un dels principals objectius de la Plataforma Proseleccions Catalanes és ajudar les federacions amb tots els mitjans que té al seu abast. Sempre estarem al costat d’aquells dirigents federatius que demostrin una voluntat ferma, decidida i inequívoca, per lluitar pel reconeixement internacional de les nostres seleccions. Òbviament el camí de col.laboració havia de començar per aquelles federacions que no només han demanat l’ingrés a les seves respectives federacions internacionals sinó que han aconseguit l’oficialitat. Esperem que en els propers mesos hi hagi un nombre significatiu de federacions catalanes que facin un pas endavant i sol.licitin l’ingrés a les seves federacions internacionals. Aquesta és l’actitud que ens portarà al reconeixement definitiu. Veure fotos de la signatura dels acords